24 канал дібрав три чудові рецепти з куркою, які можуть стати вашими улюбленими. А щоб приготування зайняло мінімум часу, візьмемо вже замариноване м'ясо від ТМ "Наша Ряба Апетитна".

Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Запечені курячі гомілки та картопля, свіжий салат із шашликом та ніжні мітболи з пастою й томатним соусом – пальчики оближете! На підготовчі маніпуляції піде всього кілька хвилин. Далі – справа за технікою.

Курячі гомілки та картопля, запечені з розмарином

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4


Курячі гомілки з картоплею / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Застеліть деко пергаментом для випікання.
  3. Ретельно помийте під проточною водою картоплю. Якщо вона дрібна, залиште цілою; якщо середнього розміру – розріжте кожну картоплину навпіл.
  4. Відправте на деко курячі гомілки та картоплю, посоліть, скропіть усе олією, розкладіть зверху гілочки розмарину.
  5. Поставте деко до духовки на 30 – 40 хвилин.
  6. Апетитні гомілки та картоплю перекладіть на таріль і відразу подавайте до столу.

Смачного!

Мітболи зі спагеті в томатному соусі

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 4


Курячі мітболи з пастою / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Зваріть спагеті в киплячій підсоленій воді до готовності (10 – 13 хвилин).
  2. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курячі мітболи (15 – 25 хвилин).
  3. Помідори у власному соку подрібніть (або використайте вже подрібнені) із базиліком за допомогою блендера чи ножа. Присмачте соус сіллю та меленим чорним перцем.
  4. Спагеті відцідіть і заправте томатним соусом. (Трохи заправки залиште для оформлення страви.)
  5. Розподіліть заправлену пасту по тарілках, зверху викладіть апетитні курячі мітболи. Прикрасьте все базиліком і полийте рештою томатного соусу.

Смачного!

Салат із шашликом у гірчичній заправці

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4


Курячий шашлик з салатом / Фото Shutterstock / 24 канал

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з олією й посмажте на ній курячий шашлик до готовності (15 хвилин).
  2. Поки м'ясо готується, викладіть до глибокої миски листя салату, додайте олії та гірчиці й усе перемішайте.
  3. Помідори помийте під проточною водою, розріжте кожен начетверо.
  4. На порційні тарілки викладіть листя салату, на нього кілька помідорних четвертинок, смажений та апетитний курячий шашлик і відразу подавайте до столу.

Смачного!