Якихось 10 хвилин – і найніжніша яєчна хмаринка з яєць буде у вас на тарілці. Подавайте її з беконом, лососем чи овочами. У кожному разі вийде ідеально!

Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Рецепт скрамблу з беконом

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. У глибокій посудині збийте віничком яйця, жирні вершки, 3/4 чайної ложки солі та 1/4 чайної ложки перцю.
  1. Розтопіть вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні.
  1. Вилийте до сковороди яєчну суміш і смажте, періодично помішуючи, доки вона не почне згортатися. Тримайте скрамбл на вогні, доки він не загусне (3 – 5 хвилин).


Фото Damn delicious

  1. Бекон обсмажте на окремій сковорідці або запечіть у духовці.
  1. Викладіть скрамбл на таріль і подавайте з дрібно нарізаною цибулею та скибочками обсмаженого бекону.

Смачного!