Рецепт супу з білою квасолею та шпинатом

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 8 – 10

Читайте також Як повернутися у форму після свят: ТОП-5 порад


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні.
  1. Додайте нарізану кубиками цибулю та подрібнений часник (готуйте, доки цибуля не стане прозорою, а часник – ароматним), періодично помішуючи.
  1. Влийте в каструлю бульйон, додайте нарізані помідори. Присмачте все цукром, італійськими травами, сіллю і перцем.
  1. Доведіть суп до кипіння, зменште вогонь і варіть ще 5 хвилин, щоб усі смаки з’єдналися.


Фото Cafe delites

  1. Додайте квасолю та шпинат і тушкуйте на повільному вогні 2 хвилини.
  1. Зніміть суп ыз плити, посипте пармезаном і перемішайте.

Смачного!