Якщо ви шукаєте рецепт, як смачно і швидко приготувати кабачки для всієї родини, тоді у нас для вас є відмінний варіант легкої закуски за кілька хвилин. Українська кулінарка та кондитерка Єлизавета Глінська поділилася з читачами швидким рецептом маринованих кабачків (можна використати цукіні), які сподобаються всій родині.

Читайте також Українські вареники з вишнею: перевірений рецепт від Лізи Глінської

Закуска готується швидко та просто, а смакує з різними гарнірами, рибою чи м'ясом.

Рецепт маринованих кабачків за 5 хвилин

  • Час: 10 – 12 годин
  • Порції: 2 – 4

Приготування:

  1. Підготуйте для швидкого маринування кабачків два поліетиленові пакети, поставте їх один в один.


Процес приготування маринованих кабачків нашвидкуруч / Скриншот з відео Лізи Глінської

  1. Попередньо ретельно помийте овочі, наріжте їх на вісім частин та відправте в пакети.


Процес приготування маринованих кабачків нашвидкуруч / Скриншот з відео Лізи Глінської

  1. Свіжий кріп наріжте грубими шматками та додайте до кабачків.


Процес приготування маринованих кабачків нашвидкуруч / Скриншот з відео Лізи Глінської

  1. Почистіть часник від лушпиння, наріжте довільними шматочками та відправте до решти інгредієнтів в пакет.


Процес приготування маринованих кабачків нашвидкуруч / Скриншот з відео Лізи Глінської

  1. Туди ж покладіть лавровий лист, сіль, цукор та полийте оцтом. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в пакеті руками та відправте його в холодильник. Періодично помішуйте кабачки руками в холодильнику.


Процес приготування маринованих кабачків нашвидкуруч / Скриншот з відео Лізи Глінської

  1. Через 10 – 12 годин хрумка та ароматна маринована закуска з кабачків буде готовою до споживання.


Процес приготування маринованих кабачків нашвидкуруч / Скриншот з відео Лізи Глінської

Смачного!

Відеорецепт приготування маринованих кабачків за рецептом Лізи Глінської нашвидкуруч: