Ектор Хіменес-Браво народився й виріс у Колумбії. Відомо, що зацікавлення до кулінарії прищепила йому мати, водночас як про батька немає жодної інформації. На архівних фото, які показав чоловік, можна побачити молодого батька та маму і ще зовсім малого Ектора.

До слова З нагоди Дня батька: у мережі показали новий зворушливий портрет принца Вільяма з дітьми

З днем батька, українці. Я не можу сказати, що я отримав хороший приклад від свого батька. Я точно зрозумів, яким батьком не потрібно бути. На жаль,
– зізнався Ектор.

Ектор
Юний Ектор з татом і мамою / Архівне фото з інстаграму

Шеф-кухар переконаний, що "роль батька – дуже важлива, адже це приклад для дітей, це опора для жінки, це мотивація та натхнення, це безпека". Саме в Україні Ектор зрозумів, хто такий справжній батько, оскільки знає дуже багато чоловіків, які захищають Україну або працюють на перемогу.

"Сьогодні кожен повинен набрати свого батька та подякувати йому, за те, що він у вас є. І вічна пам'ять героям, татусям, які ціною власного життя захищали Україну", – додав Хіменес-Браво.

Ектор
Молодий батько Ектора з мамою / Архівне фото з інстаграму

Ектор
Молодий батько Ектора з мамою / Архівне фото з інстаграму

​Важливо "Щоб кожен татусь вернувся до своїх дітей": Дорофєєва, Осадча й інші вітають з Днем батька

Сім'я Ектора

Варто додати, що у час повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ектор якраз навідувався до своєї родини та мами в Колумбію. Він зберіг чудові теплі стосунки з нею та рідним братом і сестрою. Згодом чоловік повернувся у Польщу, а потім – в Україну, де вчиться військової справи. Зараз чоловік перебуває у стосунках з невідомою дівчиною.

Ектор
Мама та рідний брат з сестрою Ектора / Фото з інстаграму шеф-кухаря