Про це знають лише обрані: як і з чим правильно їсти модну арахісову пасту
Джерело:
MaximumАрахісова паста – це не лише смачні ласощі, але і справжнє джерело вітамінів і мінералів. Проте людям, які мають алергію на горіхи, варто бути з нею обережними.
Арахісова паста давно стала улюбленицею дітей. Проте її любить не лише малеча.
Варто спробувати "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами
Як і з чим їсти арахісову пасту
Традиційно арахісову пасту намащують на хліб. Однак навіть тут є місце для експериментів, які неодмінно оцінять ваші рідні.
Зокрема, хліб можна підсмажити або зробити з нього тости. Також поверх пасти можна покласти варення, желе чи навіть збиті вершки.
Найпростіше, але не менш смачне і корисне застосування арахісової пасти – їсти її з фруктами і ягодами. Нарізані банани, груші, ківі або сливи, рясно змащені арахісовою пастою, здивують гостей різноманітними відтінками смаку.
Арахісова паста не лише смачна, а й корисна / Фото Unsplash
Якщо арахісова паста не містить цукру, то їсти її можна навіть з овочами. Вони можуть бути будь-якими – вареними, пареними, печеними, смаженими чи навіть сирими. Паста подарує їм ніжний смак і ситність.
Арахісова паста – справжній порятунок для всіх, хто не хоче або не може випікати торти та тістечка. Достатньо змастити нею ніжне печиво, дати настоятися 10 – 15 хвилин, і тістечко буде готове. Також можна зробити цей десерт з декількох шарів – почергово викладаючи коржі та арахісову пасту.
Любите солоденьке? Дізнайтеся, як приготувати розкішні французькі млинці.