27 березня,
                    17:17
                
                Якщо пекти картоплю – то лише так: швидкий рецепт ідеальної страви
Джерело:
ВВС FoodПечена картопля – це ситна та смачна страва, яка не потребує багатьох зусиль. Кілька простих кроків – і основа для смачної вечері або перекусу на роботу вже готова.
Запікати картоплю настільки просто та легко, що з цим може впоратися навіть дитина. Буквально кілька інгредієнтів, трішки очікування – і вам вже не потрібно турбуватися про те, щоб вся сім'я була ситою.
Читайте також Тонке і хрумке тісто для піци лиш з двох інгредієнтів: як його приготувати
Рецепт печеної картоплі
Час: від 30 хвилин до 1 години (в залежності від сорту картоплі)
Порцій: 8
Просто та дуже смачно / Фото Pexels
Інгредієнти:
– 3 столові ложки рослинної олії;
 – 16 картоплин, нарізаних на четвертинки;
 – морська сіль – до смаку.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
 - Покладіть картоплю у каструлю та залийте водою. Додайте сіль, накрийте кришкою, доведіть до кипіння та варіть впродовж 15 хвилин.
 - Відцідіть картоплю та залиште на 10 хвилин.
 - У деко наливаємо олію та розігріваємо у духовці 10 хвилин.
 - Викладаємо картоплю на деко та готуємо близько 20 хвилин до готовності.
 - Перед подачею можна посолити, поперчити та додати спеції або трави.