Запікати картоплю настільки просто та легко, що з цим може впоратися навіть дитина. Буквально кілька інгредієнтів, трішки очікування – і вам вже не потрібно турбуватися про те, щоб вся сім'я була ситою.

Читайте також Тонке і хрумке тісто для піци лиш з двох інгредієнтів: як його приготувати

Рецепт печеної картоплі

Час: від 30 хвилин до 1 години (в залежності від сорту картоплі)

Порцій: 8

Просто та дуже смачно / Фото Pexels

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Покладіть картоплю у каструлю та залийте водою. Додайте сіль, накрийте кришкою, доведіть до кипіння та варіть впродовж 15 хвилин.
  • Відцідіть картоплю та залиште на 10 хвилин.
  • У деко наливаємо олію та розігріваємо у духовці 10 хвилин.
  • Викладаємо картоплю на деко та готуємо близько 20 хвилин до готовності.
  • Перед подачею можна посолити, поперчити та додати спеції або трави.