Існує безліч рецептів бісквітів, але цей – особливий. Завдяки тому, що коржі печуть на великому деку, вони виходять тонкі та пухкі. Чудовий варіант для багатошарових тортів, які перемащуються різними кремами.
Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру
Рецепт простого бісквіта
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4 – 5
Бісквіт / Фото Ярославського
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 – 210 градусів.
- Вкрийте деко шаром пергаменту та змастіть його вершковим маслом.
- Для випікання шеф-кухар обрав велике деко – розміром 30/42 сантиметри.
Приготування бісквіта / Фото Ярославського
- Збийте яйця з цукром в щільну піну. Збивайте на середніх обертах 10 – 12 хвилин.
- Окремо змішайте крохмаль та борошно.
- Додавайте суміш в яєчну масу через сито, та в 4 – 5 етапів обережно помішуючи ложкою.
Приготування бісквіта / Фото Ярославського
- Вилийте частину тіста на деко та випікайте бісквіт 10 хвилин.
Приготування бісквіта / Фото Ярославського
- Готовий бісквіт дістаньте з духовки та накрийте рушником.
- Через 20 хвилин він буде готовий до подальшого використання.
Смачного!
Відеорецепт приготування швидкого бісквіта: