Існує безліч рецептів бісквітів, але цей – особливий. Завдяки тому, що коржі печуть на великому деку, вони виходять тонкі та пухкі. Чудовий варіант для багатошарових тортів, які перемащуються різними кремами.

Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру

Рецепт простого бісквіта

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4 – 5


Бісквіт / Фото Ярославського

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 – 210 градусів.
  1. Вкрийте деко шаром пергаменту та змастіть його вершковим маслом.
  1. Для випікання шеф-кухар обрав велике деко – розміром 30/42 сантиметри.


Приготування бісквіта / Фото Ярославського

  1. Збийте яйця з цукром в щільну піну. Збивайте на середніх обертах 10 – 12 хвилин.
  1. Окремо змішайте крохмаль та борошно.
  1. Додавайте суміш в яєчну масу через сито, та в 4 – 5 етапів обережно помішуючи ложкою.


Приготування бісквіта / Фото Ярославського

  1. Вилийте частину тіста на деко та випікайте бісквіт 10 хвилин.


Приготування бісквіта / Фото Ярославського

  1. Готовий бісквіт дістаньте з духовки та накрийте рушником.
  1. Через 20 хвилин він буде готовий до подальшого використання.

Смачного!

Відеорецепт приготування швидкого бісквіта: