Основні інгредієнти – свіжі овочі та сир фета, які поєднуються з оливковою олією та спеціями. Сир фета надає йому кремового смаку, а оливкова олія збагачує своїм ароматом.

Цікаво 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

Один з чудових аспектів грецького салату – універсальність. Він може бути вжитим як самостійна страва або як супровід до м'яса чи риби. Цей салат можна подавати як закуску на вечерю чи обід, а також як легкий сніданок або перекус.

Грецький салат

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Помідори розріжте на четвертинки, видаліть плодоніжки, потім наріжте їх ще дрібніше.
  2. Огірки очистіть від шкірки (можна залишити на них смужки зеленої шкірки), розріжте уздовж навпіл, а потім на скибочки.
  3. Цибулю дрібно нашаткуйте. Оливки розріжте навпіл.
  4. Викладіть всі інгредієнти в одну більшу салатницю або 4 менших, приправте свіжомеленим перцем.
  5. Зверху викладіть скибочки сиру фета.
  6. Посипте сушеним орегано і скропіть оливковою олією.
  7. Можна посолити, але сир фета вже досить солоний.