Хумус – це різновид кремоподібної пасти, його зазвичай готують з нуту. Спробуйте приготувати цей рецепт з гарбузом – і ви точно не пошкодуєте про витрачений час.
Цікаво Якщо до цього часу не з'їли – краще викинути: скільки можна зберігати салат у холодильнику
Рецепт гарбузового хумусу
- Час: 1 година
- Порцій: 2
Приготування:
- Почистіть гарбуз, видаліть насіння та розріжте на шматочки
- Запікайте овоч в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин.
- Коли гарбуз буде готовий, перемішайте його.
- Потім додайте в суміш нут, тахіні, оливкову олію, часник, кмин і лимонний сік. Змішайте все. В кінці приправити до смаку сіллю і перцем.
- Переблендеріть отриману суміш до бажаної консистенції.
- Подавати пасту можна з сирими овочами або крекерами. Ви також можете намазати його на бутерброди.