Проте, якщо трішки підкоригувати рецепт, замінити яловичий фарш на курячий, зменшити кількість масла в соусі – її можна буде навіть тим, хто на дієті.

Читайте також Неймовірно смачні: 3 рецепти бургерів на мангалі, які можуть замінити шашлик

Куряча лазанья – ідеальний варіант для ситного обіду, без зайвих сантиметрів на талії.

Рецепт курячої лазаньї

  • Час: 70 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  • В сковорідку вливаємо олію, додаємо рублений часник, цибулю та зелень цибулі, солодкий перець. Обсмажуємо 5 хвилин перемішуючи.
  • Додаємо нарізане відварене куряче філе, заливаємо помідорне пюре, спеції: сіль, перець, паприку, орегано. Перемішуємо, вкидаємо 2 – 3 лаврових листи і тушкуємо на малому вогні 12 – 15 хвилин.
  • Для соусу Бешамель нагріваємо каструлю, вкидаємо і розтоплюємо масло. Закидаємо 2 ложки борошна і вінчиком ретельно вимішуємо. Вливаємо молоко, і постійно перемішуємо вінчиком. Додаємо спеції: сіль, перець, і обов’язково мускатний горіх. Перемішуючи готуємо до легкого загустіння соусу.
  • Тепер складаємо лазанью: на дно викладаємо м’ясний шар, далі шар соусу Бешамель і 2 – 3 листи для лазаньї зверху. Зверху присипаємо тертим сиром, накриваємо фольгою.
  • Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Знімає фольгу і готуємо ще 12 – 15 хвилин.

Смачного!