Без морозивниці та інших девайсів: рецепт полуничного морозива в домашніх умовах
23 травня 2024,
10:34
Читать новость на русском
Джерело:
CookpadПолуниця та морозиво – одні з наших улюблених ласощів. І поєднати ці чудові смаки – прекрасна ідея!
Готувати полуничне морозиво вдома простіше, аніж сходити за ним у магазин. Всього кілька кулінарних кроків, ставимо у холодильник, і вже зовсім скоро насолоджуємося улюбленим смаком, який буде таким доречним у спекотну погоду.
Актуально Вареники з полуницею родом з Полтавщини: як зробити так, щоб начинка не потекла
Рецепт полуничного морозива
Час: 15 хвилин + час на замерзання
Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів полуниці;
– 60 грамів сметани.
Приготування:
- Ягоди миємо, сушимо та відриваємо хвостики.
- Ставимо у морозилку, щоб ягоди добре замерзли.
- Виймаємо ягоди та залишаємо на 10 хвилин при кімнатній температурі.
- Кладемо полуницю в чашу блендера, додаємо сметану та збиваємо до однорідності.
Смачного!
І смачно, і корисно: чому всі так люблять березовий сік.