До будь-якого гарніру: готуємо ніжну печінку з цибулею

1 вересня 2022, 10:42
Читать новость на русском

Якщо ви обожнюєте різноманітні страви з курячої печінки – спробуйте приготувати її разом з цибулею.

Ця страва з печінки з легкістю може стати улюбленою, а цибуля відіграє у ньому дуже важливу роль. Її можна подавати до будь-якого гарніру: картопляного пюре, макаронів, гречки чи перловки. Також не оминайте увагою овочеві салати.

Читайте також Смачно, як вдома: ексклюзивна лінійка "Наша Ряба Апетитна" від шефа Аліка Мкртчяна

Якщо ви шаленієте від печінки, обов'язково приготуйте її з цибулькою на обід чи вечерю для родини. До речі, радимо обирати саме курячу печінку – з нею смачніше!

Рецепт курячої печінки з цибулею

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2 – 4
Інгредієнти:
 – упаковка курячої печінки;
 – 1 – 2 столові ложки борошна;
 – сіль;
 – чорний мелений перець;
 – ріпчаста цибуля.

Приготування:

  • Ретельно помийте та почистіть печінку від плівок. Якщо потрібно – наріжте її меншими шматками.
  • Кожен шматочок запаніруйте в пшеничному борошні.
  • Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні та обсмажте курячу печінку, щоб при розрізанні вона була готовою (без крові).
  • Присмачте її спеціями та перекладіть на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру.
  • Наріжте цибулю кільцями та обсмажте на невеликій кількості олії до готовності. 
  • Викладіть печінку у посуд для подачі чергуючи з обсмаженою цибулею.

Смачного!