1 вересня,
10:42
До будь-якого гарніру: готуємо ніжну печінку з цибулею
Джерело:
інстаграм Cooking by YuliyaЯкщо ви обожнюєте різноманітні страви з курячої печінки – спробуйте приготувати її разом з цибулею.
Ця страва з печінки з легкістю може стати улюбленою, а цибуля відіграє у ньому дуже важливу роль. Її можна подавати до будь-якого гарніру: картопляного пюре, макаронів, гречки чи перловки. Також не оминайте увагою овочеві салати.
Читайте також Смачно, як вдома: ексклюзивна лінійка "Наша Ряба Апетитна" від шефа Аліка Мкртчяна
Якщо ви шаленієте від печінки, обов'язково приготуйте її з цибулькою на обід чи вечерю для родини. До речі, радимо обирати саме курячу печінку – з нею смачніше!
Рецепт курячої печінки з цибулею
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2 – 4
– упаковка курячої печінки;
– 1 – 2 столові ложки борошна;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– ріпчаста цибуля.
Приготування:
- Ретельно помийте та почистіть печінку від плівок. Якщо потрібно – наріжте її меншими шматками.
- Кожен шматочок запаніруйте в пшеничному борошні.
- Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні та обсмажте курячу печінку, щоб при розрізанні вона була готовою (без крові).
- Присмачте її спеціями та перекладіть на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру.
- Наріжте цибулю кільцями та обсмажте на невеликій кількості олії до готовності.
- Викладіть печінку у посуд для подачі чергуючи з обсмаженою цибулею.
Смачного!