Замість борошна: що слід додати до тіста для налисників

13 березня 2024, 18:20
Читать новость на русском

Джерело:

Pysznosci

Чи є щось краще за млинці? Їх можна приготувати десятками різних способів з найрізноманітнішою начинкою. Проте є особливий спосіб, відтворити який зможе кожен.

Млинці з сметаною, сиром чи медом або ж солоні – це так смачно! Спробуйте приготувати млинці з манкою, вони не менш смачні, ніж традиційні, але точно подарують приємний досвід приготування.

Цікаво "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

Рецепт млинців з манкою

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Особливі млинці / Фото unsplash

Інгредієнти:
– 3/4 склянки манної крупи;
– 1 стакан молока;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка цукру;
– дрібка солі;
– 3 столові ложки масла або олії.

Приготування:

  1. Крупу висипте в миску і залийте молоком.
  2. Залиште на 30 хвилин.
  3. Через 30 хвилин додайте яйця, цукор, сіль і 3 столові ложки масла або олії.
  4. Вилийте тісто порціями на добре розігріту сковороду.
  5. Смажте млинці з обох боків до рум'яності.
  6. Коли вони трохи охолонуть, вони стануть м’якими.
  7. Подайте з солодкою або солоною начинкою.
Дізнайтеся деталі: чи потрібно мити гречку перед приготуванням.