30 вересня,
23:23
Як приготувати мариноване сало: рецепт захисника з фронту
Джерело:
тікток ruslan_moktytskyiМариноване сало – завжди доречна закуска на наших столах. Його рецептів є просто безліч, але варто звернути увагу на той, яким користуються наші героїчні захисники.
Наші захисники вміють творити справжні дива не лише у боротьбі з російськими окупантами, а й на кухні. Один з воїнів ЗСУ поділився рецептом маринованого сала, відтворити який зможе навіть повний новачок. Втім, не варто рано робити висновки – смак страви вас точно вразить.
Цікаво Що приготувати для перекусу в школу чи на роботу: рецепти страв за 20 хвилин
Рецепт маринованого сала від воїна ЗСУ
Інгредієнти:
– 1 шматок сала;
– лавровий лист до смаку;
– коріандр до смаку;
– паприка до смаку;
– чорний перець до смаку;
– 1 головка часнику;
– соєвий соус до смаку;
– суміш сухих трав.
Приготування:
- Обраний шматок салат розріжте вздовж, але від шкірки не відокремлюйте.
- Часник очистіть та роздавіть у часникодавці.
- З'єднайте спеції, сіль, часник та соєвий соус та ретельно перемішайте.
- Отриманою сумішшю натріть сало.
- На дошку висипте сухі трави і обваляйте в них сало.
- Загорніть ароматне сало у пергаментний папір та залиште на кілька годин.