Ваші крашанки запам'ятають назавжди: "діамантовий" варіант

20 квітня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Джерело:

prostoway

Крашанки – один із головних атрибутів Великодня. І є один спосіб, який дозволить зробити їх незабутніми.

Виділити свій стіл з-поміж інших за допомогою крашанок – завдання далеко не з легких. Однак є спосіб, який дозволить це зробити. 

Читайте також Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів

До Великодня все менше часу, тому корисні лайфхаки потрібні як ніколи. І ось один із них, який дозволить досягнути неймовірного ефекту, з яким ваші крашанки виглядатимуть як діаманти. Якщо ви полюбляєте готувати разом із дітьми, то цей спосіб точно стане у пригоді. 

Для того, щоб зробити такі крашанки, вам потрібні білі яйця та вино – будь-якого сорту й кольору. Найперше – добре миємо яйця, і наливаємо вино у каструлю. Якщо ви взяли біле вино – додайте кольоровий барвник. 

Викладаємо яйця в один шар та варимо 10 хвилин після закипання. Але не виймаємо крашанки з розчину, а залишаємо на ніч, або 8 – 10 годин. Потім викладаємо яйця на серветку та даємо їм висохнути. 

Трішки зусиль – і на столі крашанки мерехтітимуть як діаманти!

Це також стане у пригоді: чим найкраще фарширувати яйця на Великдень.