Ідеальне рішення для вихідного: паста Цезар з куркою та сиром

2 серпня 2024, 22:54
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Вихідні – це час для відпочинку і турботи про себе. Проводити їх на кухні не дуже хочеться, але бажання насолодитися чимось смачним залишається. Паста Цезар – ідеальне рішення для таких днів!

Популярний салат Цезар можна вдосконалити додаванням макаронів, аби зробити страву більш ситною. Якщо ж ви не хочете таких експериментів, то без цього інгредієнта у вас вийде класичний салат, який всі так люблять. 

Цікаво Не кожен знає відповідь: чи треба варити сардельки

Рецепт пасти Цезар з куркою та сиром

Час: 30 хвилин 

Порцій: 4

Інгредієнти: 

– 4 курячих стегна;
– 500 мілілітрів курячого бульйону;
– 320 грамів макаронів;
– 2 жмені грінок;
– дрібно нарізане листя салату;
– стружка пармезану;
– сіль та перець до смаку;

для соусу:
– 4 проціджених філе анчоуса;
– 3 столові ложки майонезу;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 чайні ложки винного оцту;
– сік четвертинки лимона. 

Приготування:

  1. Курку кладемо у бульйон та доводимо до кипіння. Варимо до готовності на мінімальному вогні. Потім виймаємо курку та відставляємо охолоджуватися. 
  2. У цьому ж бульйоні варимо макарони, за потреби додаємо трішки води. Проціджуємо. 
  3. Усі інгредієнти для соусу змішуємо разом. 
  4. Курку грубо нарізаємо та змішуємо з макаронами. Потім додаємо соус, грінки, салат, сіль та перець.
  5. Перед подачею посипаємо сиром. 

Смачного!

Потрібно лише 2 інгредієнти: робимо домашнє морозиво з полуниці.