Укр Рус
1 травня, 10:27
2

Вона неймовірно повітряна: рецепт сирної паски від Пави з "МастерШеф"

Джерело:

інстаграм pava_vb

Рецептів паски є просто неймовірна кількість. Однак саме сирна випічка подарує особливо "ніжні" враження та пухку текстуру.

Переможець "МастерШеф – 7" Вадим Бжезинський, більше відомий як Пава, поділився особливим рецептом сирної паски. Він їй дістався від бабусі, і результат вас точно приголомшить.

Цікаво Пасхальний стіл, який всіх здивує креативом

Рецепт сирної паски

Час: 1 година 15 хвилин

Порцій: 1

Інгредієнти:

– 3 яйця;
– 200 грамів цукру;
– 8 грамів ванільного цукру;
– 120 грамів вершкового масла;
– 300 грамів сиру;
– 160 грамів родзинок;
– 2 столові ложки цедри лайма;
– 250 грамів борошна;
– 2 чайні ложки розпушувача;
– 3 столові ложки кукурудзяного крохмалю;

для глазурі:

– 120 грамів шоколаду;
– 25 грамів вершкового масла;
– 70 мілілітрів вершків (30%).

Приготування:

  1. Масло збиваємо з цукром, ваніліном та дрібкою солі.
  2. В масу додаємо сир, потім яйця (по одному) та заздалегідь замочені родзинки.
  3. Додаємо борошно, крохмаль та розпушувач. Ретельно все перемішуємо до однорідності.
  4. Форму змащуємо вершковим маслом та викладаємо в неї тісто.
  5. Розігріваємо духовку до 175 градусів.
  6. Випікаємо 50 хвилин та даємо охолонути.
  7. Інгредієнти для глазурі змішуємо на водяній бані. Поливаємо паску та присипаємо цедрою лайма.

Смачного!

Це дуже смачно: готуємо великодню ковбасу по-закарпатськи.