Як зварити молоду кукурудзу, щоб їли діти: рецепт із вершковим маслом від кондитерки

17 серпня 2021, 22:19
Читать новость на русском

Щоб приготувати кукурудзу, не потрібні особливі навички та вміння. Тоді чому вона не завжди виходить соковитою та смачною? Треба знати секрет! Завдяки Лізі Глінській ви нарешті зможете упевнено заявити: "Я варю найсмачнішу кукурудзу у світі!"

Дівчина поділилася своїм фірмовим рецептом. Від такої вареної кукурудзи буде в захваті вся ваша родина. Навіть діти!

Читайте також Формула здорового харчування: трохи м'яса, удосталь злаків і багато овочів

Рецепт вареної кукурудзи

  • Час: 40 хвилин


Варена кукурудза / Фото Лізи Глінської

Інгредієнти:
 – кукурудза;
 – сіль;
 – вершкове масло.

Приготування:

  1. Ретельно зніміть з кукурудзи все листя та покладіть їх в каструлю.


Варена кукурудза / Фото Лізи Глінської

  1. Зверху викладіть кукурудзу.


Варена кукурудза / Фото Лізи Глінської

  1. Залийте каструлю з кукурудзою окропом та варіть 15 хвилин до готовності.


Варена кукурудза / Фото Лізи Глінської

  1. Залишіть готову кукурудзу в окропі ще на 15 хвилин.


Варена кукурудза / Фото Лізи Глінської

  1. Перекладіть гарячу кукурудзу на тарілку, змастіть вершковим маслом та посоліть на ваш смак. Смачного!

Рецепт вареної кукурудзи з вершковим маслом – відео: