Найкращий спосіб розпочати святкові приготування – обрати рецепт святкового торта. Адже десерт – це не просто страва, це традиція, яка об'єднує, створює спогади та надихає.
Смачно Крученики з грибами у вершковому соусі – страва, яку точно захочеться приготувати на свята
Рецепт торта з білим шоколадом
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Чудове поєднання смаків / Фото kwestiasmaku
Приготування:
- Ретельно перемішайте печиво в блендері або подрібнювачі з розтопленим маслом.
- Вилийте суміш у металеву форму для торта (бажано зі знімним дном), щільно притисніть до дна та боків.
- Поставте "тісто" у холодильник на 20 хвилин.
- Помістіть журавлину в каструлю з цукром. Готуйте приблизно 10 – 15 хвилин, не накриваючи кришкою, поки ягоди не розпадуться і суміш не загусне.
- Тим часом час від часу помішуйте і збризкуйте водою, якщо журавлина приставатиме до дна.
- Вершки розігрійте, зніміть з вогню, додайте поламаний на кубики шоколад і помішуйте до повного розчинення.
- Повністю охолодіть (наприклад, у каструлі з холодною водою).
- Маскарпоне збийте міксером близько хвилини, поки він не збільшиться в об'ємі.
- Додайте їх до охолодженого шоколаду трьома порціями, щоразу перемішуючи, поки інгредієнти не з’єднаються.
- Залийте торт журавлиною і поставте в холодильник приблизно на 2 години.