Святковий рецепт ялинки з тістечок шу та мусом оселедця від Лізи Глінської

15 грудня 2020, 14:10
Читать новость на русском

А ви вже задумувались над святковим меню? Єлизавета Глінська пропонує приготувати надзвичайно смачні тістечка шу з начинкою з оселедця та крем-сиру. Звучить оригінально, а смакує довершено!

Єлизавета Глінська підготувала чудовий рецепт маленьких тістечок шу з мусовою начинкою з крем-сиром та оселедцем та виклала рецепт на своїй сторінці в інстаграм. Така закуска чудово підійде для святкового столу.

Читайте також Олів'є на Новий Рік від Лізи Глінської: рецепт з язиком, червоною рибою та домашнім майонезом

Як приготувати мусову начинку для шу

Інгредієнти:
– готові тістечка шу;
– 300 г слабосолоного філе оселедця;
– 100 г крем-сиру;
– кріп;
– 1 варене яйце.
  1. Подрібніть оселедець на дрібні шматочки, щоб легше було перебити його блендером.
  2. Змішайте в мисці крем-сир, нарізаний кріп, відварене до готовності яйце та оселедець – перебийте блендером до однорідної маси.
  1. Зробіть у готових шу невеликі отвори та за допомогою кондитерського мішечка наповніть тістечка мусом.
  2. Подавайте закуску до столу у вигляді ялинки.

Рецепт мусової начинки з оселедцем для тістечок шу: