Японський омлет тамаґо-які від учасниці реаліті-шоу "Пекельна кухня" Олени Охотнік

10 жовтня 2021, 14:21
Читать новость на русском

Джерело:

Новий канал

Учасниця "Пекельної кухні" (Новий канал) Олена Охотнік поділилася з нами рецептом японського омлету. Ви легко приготуєте цей нестандартний сніданок із яєць удома. Й оцінить його вся родина!

Яйця – продукт, без перебільшення, щоденного споживання. І, якщо ви часто ними снідаєте, приготуйте замість стандартної яєчні японський омлет тамаґо-які

Читайте також Антибіотики, гормони росту, "наколювання": як обрати курятину без шкідливих домішок

Не дивуйтеся: він – із цукром. Солодкість омлета ідеально врівноважиться солоним соєвим соусом.


Олена Охотнік / Фото Новий канал

Рецепт японського омлету

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Японський омлет / Фото Новий канал

Інгредієнти:
 – 5  курячих яєць;
 – 2 ст. л. соєвого соусу;
 – 1 ст. л. рисового оцту;
 – 1 ст. л. цукру;
 – олія.

Приготування:

  1. Для тамаґо-які змішайте яйця віничком до однорідної консистенції.  (Але не збивайте їх!)
  1. Процідіть суміш крізь сито, щоб позбутися повітря та білкових жилок.
  1. Влийте до яєчної суміші соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно перемішайте.


Японський омлет / Фото Новий канал

  1. Розігрійте сковорідку з олією та вилийте на неї частину яєчної суміші. Омлет смажиться дуже швидко: щойно він починає схоплюватися, скручуємо його рулетиком, але не знімаємо зі сковорідки.

  1. На те місце, де був наш млинець, наливаємо ще частину маси й смажимо за описаним вище принципом.

Знову скручуємо, починаючи з того місця, де яйця приготувалися, тобто з відсунутого рулету. І таким чином смажимо все, – пояснює Олена Охотнік.

  1. Готовий рулет перекладіть на дошку та наріжте на невеличкі шматки.


Японський омлет / Фото Новий канал

  1. Додайте до омлету улюблені овочі й подавайте до столу.

Смачного!