Яйця у листковому тісті: рецепт смачного сніданку

26 червня 2021, 10:25
Читать новость на русском

Як урізноманітнити традиційне меню? До вашої уваги – оригінальна та смачна страва на сніданок – яйця у листковому тісті, запечені у духовці. Запишіть собі рецепт.

Здивуйте своїх рідних та приготуйте їм оригінальну страву на сніданок. Вам потрібно – 15 хвилин.

Читайте також 10 порад, як прищепити дитині любов до здорової їжі

Для приготування страви використовуйте заморожене листкове тісто або приготуйте заздалегідь. Також можете додавати спеції, овочі, бекон або м'ясо. Готову страву задекоруйте петрушкою або кропом.

Як приготувати яйця у листковому тісті

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1 – 2
  • Калорійність на 100 грамів: 58 ккал
Інгредієнти:
– 300 грамів листкове дріжджове тісто (заморожене);
– 6 яєць;
– 50 грамів вершкового масла 82%;
– петрушка;
– перець;
– сіль.
  1. Готове тісто заздалегідь розморозьте тісто. Далі – розкатайте тісто, розділіть на шість квадратів.

Процес розкатування тіста/ Фото Pexels

  1. Форму для кексів змастіть вершковим маслом, викладіть тісто. Акуратно вбийте яйця у кожну частину, додайте сіль, перець, за бажанням додайте улюблені спеції.
  2. Петрушку помийте, подрібніть ножем.

Яйця/ Фото Unsplash

  1. Розігрійте духовку до температури 190 градусів, відправте запікатись протягом 15 хвилин.

Яйця у листковому тісті/ Фото Unsplash

  1. Викладіть на тарілку, задекоруйте петрушкою. Смачного!