Шпинатний рулет з червоною рибою, ніжним крем-сиром – відмінний варіант холодної закуски до будь-якого святкового столу.

Читайте також Новорічний стіл 2023: рецепти м'ясних страв і закусок

Червону рибу краще обирати слабосолону: лосось, форель. За бажанням можна використати і копчену. Крем-сир можна взяти як класичний, так і із зеленню, чи іншим смаком.

Рецепт шпинатного рулету з рибою на Новий рік 2023

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 8

Приготування:

  • Шпинат заливаємо окропом і через хвилину зливаємо всю воду. Даємо охолонути, додаємо яєчні жовтки та пробиваємо блендером до однорідності.
  • Додаємо просіяне борошно та перемішуємо тісто.
  • Білки з сіллю збиваємо міксером до піків і у три етапи вводимо у тісто (обережно перемішуючи лопаткою знизу вверх).
  • Виливаємо на лист з пергаментом (розмір 28х20 сантиметрів) і випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
  • Після охолодження покриваємо шаром крем-сиру та шаром лосося.
  • Щільно загортаємо в рулет, обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин.

Смачного!