4 грудня,
15:10
На обід чи вечерю: запечена картопля в беконі
Джерело:
інстаграм Рецепти фудблог УкраїнаБезумовно з картоплі можна приготувати безліч смачних страв: деруни, зрази, вареники, або банально посмажити. Ми пропонуємо спробувати її в беконі.
Коли за недільним столом збирається вся родина, хочеться почастувати їх чимось смачним, але не складним. Картопля в беконі саме той варіант, який вам потрібен для застілля.
Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці
Подавайте цю страву до м'яса, риби чи овочів. Воно доповнить будь-що та не зіпсує кінцевий смак.
Рецепт картоплі в беконі
- Час: 65 хвилин
– картопля;
– бекон;
– сир;
– олія;
– сіль;
– сушений часник;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Очищену картоплю відварюємо цілою у підсоленій воді до готовності.
- Поливаємо оливковою олією, додаємо сіль, перець, сушений часник і перемішуємо.
- Загортаємо кожну картоплину в бекон.
- Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин при температурі 200 градусів до рум’яності. За бажанням присипаємо сиром і ще на 5 — 10 хвилин в духовку до хрумкої скоринки.
Смачного!