На обід чи вечерю: запечена картопля в беконі

4 грудня 2022, 15:10
Читать новость на русском

Безумовно з картоплі можна приготувати безліч смачних страв: деруни, зрази, вареники, або банально посмажити. Ми пропонуємо спробувати її в беконі.

Коли за недільним столом збирається вся родина, хочеться почастувати їх чимось смачним, але не складним. Картопля в беконі саме той варіант, який вам потрібен для застілля.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

Подавайте цю страву до м'яса, риби чи овочів. Воно доповнить будь-що та не зіпсує кінцевий смак.

Рецепт картоплі в беконі

  • Час: 65 хвилин
Інгредієнти:
 – картопля;
 – бекон;
 – сир;
 – олія;
 – сіль;
 – сушений часник;
 – чорний мелений перець.

Приготування:

  • Очищену картоплю відварюємо цілою у підсоленій воді до готовності.
  • Поливаємо оливковою олією, додаємо сіль, перець, сушений часник і перемішуємо.
  • Загортаємо кожну картоплину в бекон.
  • Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин при температурі 200 градусів до рум’яності. За бажанням присипаємо сиром і ще на 5 — 10 хвилин в духовку до хрумкої скоринки.

Смачного!