Курячі гомілки – універсальний продукт, адже їх можна смажити, запікати, готувати на грилі чи навіть варити.

Читайте також Немає світла – рятуйся МІНІ: три прості рецепти

Проте найбільше вони смакують з хрумкою скоринкою, в апетитному маринаді чи соусі. Ми розповімо вам, як приготувати їх у три найпопулярніші способи: в мультипечі, на сковорідці та духовці.

Запечені гомілки з хрумкою скоринкою

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4 – 5

Приготування:

  • Для маринаду змішуємо всі інгредієнти та рясно змащуємо ним курячі гомілки. Залишаємо все маринуватися на 30 хвилин. Можна збільшити час до кількох годин в холодильнику.
  • Курячі гомілки можна готувати як в духовці, так і на сковорідці чи в мультипечі. Ми розглянемо всі три варіанти приготування курячих гомілок:
  • На сковорідці. Викладіть їх на розігріту сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажте їх з кожного боку по 10 хвилин. Зменште вогонь та готуйте ще 10 хвилин до готовності.
  • В духовці. Розігрійте духовку до 200 градусів та вкрийте деко пергаментом та запікання. Викладіть зверху гомілки та відправте в духовку на 25 – 30 хвилин. Не забудьте перевернути їх на іншу сторону.
  • В мультипечі. Викладіть курячі гомілки на сито мультипечі. Закрийте її та виставте програму смаження. Через 25 хвилин гомілку будуть готові без каплі олії.

Смачного!