Здивується кожен: як легко зробити овочеве масло

4 грудня 2021, 22:51
Читать новость на русском

Вершкове масло – незамінний інгредієнт на кожній кухні. Воно поліпшує, а подеколи навіть рятує багато страв. Утім, саме масло також можна вдосконалити.

Наприклад, коли його треба додати до канапок – одного з найпопулярніших перекусів. Замість того щоб викладати овочі на масло, ці інгредієнти можна заздалегідь поєднати.

Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру

Овочеве масло потішить навіть примхливого гурмана.

Рецепт овочевого масла

Легко та смачно / Фото Pinterest

Інгредієнти

  • 125 грам вершкового масла;
  • 1 помідор;
  • 1 морква;
  • корінь петрушки;
  • 50 грам кореня селери;
  • 10 грам подрібненої пряної зелені – кропу, м'яти, чабера, меліси лимонної.

Приготування

  1. Овочі відварюємо, подрібнюємо та протираємо через сито.
  2. Розтираємо масло та змішуємо з овочевим пюре.
  3. Додаємо подрібнену зелень.
  4. Солимо за смаком та збиваємо до однорідної маси.

Смачного!