4 грудня,
22:51
Здивується кожен: як легко зробити овочеве масло
Вершкове масло – незамінний інгредієнт на кожній кухні. Воно поліпшує, а подеколи навіть рятує багато страв. Утім, саме масло також можна вдосконалити.
Наприклад, коли його треба додати до канапок – одного з найпопулярніших перекусів. Замість того щоб викладати овочі на масло, ці інгредієнти можна заздалегідь поєднати.
Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру
Овочеве масло потішить навіть примхливого гурмана.
Рецепт овочевого масла
Легко та смачно / Фото Pinterest
Інгредієнти
- 125 грам вершкового масла;
- 1 помідор;
- 1 морква;
- корінь петрушки;
- 50 грам кореня селери;
- 10 грам подрібненої пряної зелені – кропу, м'яти, чабера, меліси лимонної.
Приготування
- Овочі відварюємо, подрібнюємо та протираємо через сито.
- Розтираємо масло та змішуємо з овочевим пюре.
- Додаємо подрібнену зелень.
- Солимо за смаком та збиваємо до однорідної маси.
Смачного!