Останні кілька років триває "оздоровча революція". Люди по всій планеті почали шукати способи перебувати в ресурсі не в певні години чи дні – а постійно.

Світовий тренд – цілісне здоров’я та добробут

Походи в зал вже перестали бути обов’язковою опцією для фізичних навантажень. Так, все більше набирає популярності тренд займатися спортом в домашніх умовах.

Також дедалі частіше на вуличних тренажерах Європи чи США можна зустріти людей, які поєднують фізичну активність з прогулянкою – ще однією запорукою як фізичного, так і ментального здоров’я. Цей тренд швидко поширився і в Україні.

А щоб відновити хороший настрій та зарядитись енергією на весь день, люди йдуть в парк та беруть із собою щось смачненьке. Тому здоровий перекус – це те, без чого просто неможливо обійтися. Відслідковувати основні прийоми їжі легко, а коли потрібно щось перехопити у розпал робочого дня або після тренування – слід звернути увагу на корисні, ситні та водночас смачні перекуси.

Світовий тренд на здоровий перекус / Фото shutterstock

Українці в тренді

Навіть попри складні умови та випробування, які виникли через війну, українці роблять все для того, щоб залишатися в ресурсі. Кожен розуміє, що ефективний – означає корисний.

Уважніший підхід до свого здоров’я та загального стану – це вже не тільки світовий тренд, а й стиль існування багатьох українців. На рівні державної політики в Україні оновлюється філософія харчування. Зміни охоплюють відмову від шкідливих звичок й перехід до здорового харчування.

Та це не означає, що попитом користуються тільки салати чи супи. Як і у 2021 році, велику популярність мають солоні снеки. Це пов’язано з тим, що через пандемію та війну українці більше часу проводять вдома, а тому полюбляють хрумати улюблені смаколики, які доповнюють перегляд фільмів чи серіалів. Серед популярних снеків – соняшникове насіння, горіхи, м’ясні слайси, сухарики та рибні закуски.

Здорові солоні снеки в Україні

Українцям бути у тренді на перекусах – просто! Компанія Євромонітор Інтернешнл проаналізувала ринок у звіті за 2021 рік і серед головних тенденцій та інновацій розглянула солоні снеки в Україні.

Особливістю оцінки стало те, що вперше експерти представили категорію "Здорові солоні снеки", а в ній відмітили РябChick від виробника курятини "Наша Ряба".

Здоровий курячий снек / Фото Інстаграм coach viushina

Курячий снек, який з’явився на прилавках у 2020 році, схожий на чипси - такий же тонкий та хрумкий. Проте він має чистий склад та унікальну технологію. Зокрема, у сушених слайсах – від 70% білка та 0 % вуглеводів. Виробник не смажить м’ясо, а висушує його. Відповідно, "РябChiсk" не має доданого жиру та смачно хрумтить. Тому цей перекус швидко збагатить організм енергією та водночас не позначиться на фігурі.

Також у цих курячих слайсах використано менше солі, натомість шматочки м’яса скроплені соєвим соусом та спеціями. Українці вже оцінили три смаки "РябChick": з паприкою та перцем, із соєвим соусом, а також з медом і гірчицею.

Тонкий та хрумкий курячий слайс / Фото "РябChiсk"

Отже, популярність поживних перекусів у світі набирає все більших масштабів. Тренд на універсальні та поживні снеки, які можна легко хрумтіти, ведучи здоровий спосіб життя – актуально для кожної людини. Українці ж можуть не витрачати час на пошуки, адже мають ситні та хрумкі сушені слайси – "РябChick".