Йоркширський пудинг відрізняється від солодкого, його смак надзвичайно ніжний, тісто пухке та легке у приготуванні. Зазвичай його подають до основних страв, таких як ростбіф, але ми пропонуємо приготувати як закуску до столу.
Читайте також Як зробити новорічний стіл здоровим: рецепти корисних страв, які сподобаються усім
Рецепт йоркширського пудингу
- Час: 2 години
- Порції: 8
Скріншот з відео
Приготування:
- Вибийте яйця у глибокий посуд. За допомогою вінчика перемішайте їх до однорідної консистенції.
- Додайте цукор та сіль, знову перемішайте.
- Влийте молоко та просіяне борошно. Замішайте вінчиком тісто та перелийте в склянку.
- Накрийте її шаром харчової плівки та охолодіть протягом 1 години.
- У силіконові формочки налийте соняшникової олії (1 столова ложка в кожну форму) та відправте на 15 хвилин в розігріту духовку до 190 градусів.
- Перемішайте охолоджене тісто вінчиком. Розлийте його в прогріті форми з олією та відправте ще на 25 хвилин в духовку.
Скріншот з відео
- Готову випічку змастіть крем-сиром та викладіть шматочки слабосолоного лосося. Подавайте смаколики до столу. Смачного!
Відеорецепт приготування йоркширського пудингу: