Ахіако – традиційний колумбійський суп з двох видів м'яса та овочів. Як його приготувати вдома розповідає талановита співачка Мішель Андраде.

Читайте також Незабутній пікнік у Харкові: ТОП-6 локацій, де можна посмажити шашлик

Готується страва на м'ясному бульйоні, там є кукурудза і картопля у двох виглядах – пюре і шматочками. Потім додають інші овочі та зелень. На смак – супчик як супчик – мама такі готувала в дитинстві, – прокоментувала Мішель.

Не будемо зволікати, нумо готувати колумбійський суп разом!

Рецепт колумбійського супу Ахіако

  • Час: 4 – 6 годин
  • Порції: 8 – 10


Колумбійський суп / Фото Новий канал

Приготування:

  1. Приготуйте бульйон з курятини та телячих ребер. Обов'язково знімайте піну.
  1. Коли вода в каструлі закпить вкиньте до м'яса цілу ріпчасту цибулю, кінзу та орегано. Варіть бульйон доки м'ясо не стане м'яким.
  1. Вийміть курку та ребра з води, почистіть та відділіть від кісток. Відправте почищене м'ясо назад в бульйон.
  1. Кілька картоплин натріть на грубій тертці, решту наріжте дрібними кубиками та відправте в бульйон.
  1. Кукурудзу наріжте кружальцями та відправте в суп.
  1. Варіть овочі близько 20 хвилин.
  1. Дрібно наріжте цибулю, додайте дрібку солі й лимонний сік.
  1. Наріжте помідори, зелену цибулю і гострий перець, кінзу кубиками, щоб вийшла сальса.
  1. За 3 – 4 хвилин до готовності супу додайте до нього шпинат, каперси, чорний перець. Перемішайте та зніміть з плити.
  1. Перед подачею супу до столу додайте до нього нарізане авокадо, готову сальсу та за бажанням сметану. Смачного!