Така популярність дозволила Наталі розпочати власний бізнес. І зараз серед її клієнтів є величезні американські компанії, такі як мережа кінотеатрів The Alamo Drafthouse Cinema та телевізійне шоу American Idol.

До теми Рецепт торта Наполеон без яєць від кондитерки Лізи Глінської

Від школи мистецтва до випікання тортів

Наталі народилася в місті Брансвік і з самого дитинства була надзвичайно творчою. Тож не дивно, що після досягнення повноліття вона вирішила вивчати образотворче мистецтво в Університеті штату Огайо. Але замість того, щоб взяти глину або гіпс як художній засіб, вона прикипіла до кулінарії.

Після закінчення навчання Наталі доклала зусиль, щоб поєднати випікання тортів з мистецтвом. Для цього вона переїхала до Остіна, столиці штату Техас, що відкрило їй більше можливостей. Дівчина приєдналася до місцевої пекарні та працювала там 2 роки, відточуючи свої кулінарні навички.

Робота з тортами подібна до ліплення з глини, дроту чи чогось іншого, чим я багато займалася як художник,
– розповідає Наталі.

Перший успіх

Ця 36-річна майстриня тортів, можливо, залишилася б непоміченою, якби не конкурс тортів "Цукрове артшоу". Вона витратила 30 годин, щоб створити голову музичної легенди Віллі Нельсона в натуральну величину. І за цей торт Наталі зібрала на конкурсі багато нагород.


Торт Віллі Нельсона / Фото Sideserf Cake Studio

Власний бізнес

Коли брат майстрині розмістив фотографію цього торта в інтернеті, це відразу стало вірусним та потрапило на вершини хіт-парадів, посівши перше місце у світі. Цей успіх спонукав її розпочати власну справу, яку Наталі називає Sideserf Cake Studio.

Бізнес настільки став прибутковим, що її чоловік Дейв Сідесерф кинув роботу директора в технічній компанії та приєднався до дружини. Пара зарекомендувала себе серед своїх клієнтів у всьому центральному Техасі.

Однією з найвидатніших робіт Наталі Сідесерф є торт-селфі.


Торт-селфі Наталі / Фото Sideserf Cake Studio