Володимир Ярославський підготував для шанувальників млинців чудовий рецепт! Тонкі, мереживні млинці на молоці сподобаються кожному члену вашої родини!
Читайте також Рецепт курячих котлет від Лізи Глінської: страва родом із дитинства
Приготувати смачні мереживні млинці вдома досить легко. Потрібно лишень чітко виконувати покрокову інструкцію від українського шеф-кухаря Володимира Ярославського.
Рецепт мереживних млинців
- Змішайте в мисці молоко, воду та цукор і прогрійте до кімнатної температури.
- Додайте до суміші сухі дріжджі й залиште на 10 хвилин.
Можна вязти й звичайні дріжджі – у пропорції 1:3, – зауважує Володимир Ярославський.
- Додайте борошно, яйця, сіль та олію. Перемішайте. Важливо, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури.
- Накрийте тісто рушником і залиште на 30 – 40 хвилин.
- Прогрійте сковорідку та вилийте на неї порцію тіста з розрахунку на 1 млинець. Тісто беріть із середини, обережно, не пошкоджуючи бульбашки, – так вийдуть мереживні млинці.
- Коли одна сторона приготувалася – переверніть млинець, допомагаючи собі лопаткою.
Смачного!