Володимир Ярославський підготував для шанувальників млинців чудовий рецепт! Тонкі, мереживні млинці на молоці сподобаються кожному члену вашої родини!

Читайте також Рецепт курячих котлет від Лізи Глінської: страва родом із дитинства

Приготувати смачні мереживні млинці вдома досить легко. Потрібно лишень чітко виконувати покрокову інструкцію від українського шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Рецепт мереживних млинців

  1. Змішайте в мисці молоко, воду та цукор і прогрійте до кімнатної температури.
  2. Додайте до суміші сухі дріжджі й залиште на 10 хвилин.

Можна вязти й звичайні дріжджі – у пропорції 1:3, – зауважує Володимир Ярославський.

  1. Додайте борошно, яйця, сіль та олію. Перемішайте. Важливо, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури.
  2. Накрийте тісто рушником і залиште на 30 – 40 хвилин.
  3. Прогрійте сковорідку та вилийте на неї порцію тіста з розрахунку на 1 млинець. Тісто беріть із середини, обережно, не пошкоджуючи бульбашки, – так вийдуть мереживні млинці.
  4. Коли одна сторона приготувалася – переверніть млинець, допомагаючи собі лопаткою.

Смачного!