15 вересня,
22:12
Азу по-татарськи: смачна та ситна яловичина з овочами
Джерело:
"Еда"Існує багато варіацій приготування азу. Найпопулярніші – з бараниною та яловичиною. Незмінними інгредієнтами залишаються картопля й томатний соус.
Азу по-татарськи – ситна м'ясна страва з яловичиною та картоплею в томатному соусі. Її можна приготувати вдома у глибокій сковорідці або на природі в казані.
Читайте також Чим замінити шашлик: швидкі рецепти з курятини на мангалі чи в духовці
Рецепт азу по-татарськи
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6
– 500 г яловичини;
– 5 ріпчастих цибулин;
– 3 квашених огірки;
– 2 ст. л. томатної пасти;
– 1 кг картоплі;
– 1 скл. м'ясного бульйону;
– 3 зубчики часнику.
Приготування:
- Ретельно помийте яловичину, просушіть на паперовому рушнику, наріжте соломкою й протушкуйте з олією.
Приготування азу / Фото Їжа
- Наріжте півкільцями ріпчасту цибулю та обсмажте її разом з м'ясом.
Приготування азу / Фото Їжа
- Додайте томатну пасту, дрібно нарізані огірки та залийте бульйоном. Тушкуйте страву під кришкою протягом 20 хвилин, до готовності.
Приготування азу / Фото Їжа
- На окремій сковорідці обсмажте нарізану соломкою картоплю. Коли вона буде майже готовою, додайте її до м'яса та заправте спеціями.
Приготування азу / Фото Їжа
- Обережно перемішайте страву ложкою та тушкуйте ще 5 – 7 хвилин.
Приготування азу / Фото Їжа
- Подавайте страву до столу гарячою.
Смачного!