Азу по-татарськи – ситна м'ясна страва з яловичиною та картоплею в томатному соусі. Її можна приготувати вдома у глибокій сковорідці або на природі в казані.

Читайте також Чим замінити шашлик: швидкі рецепти з курятини на мангалі чи в духовці

Рецепт азу по-татарськи

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Ретельно помийте яловичину, просушіть на паперовому рушнику, наріжте соломкою й протушкуйте з олією.


Приготування азу / Фото Їжа

  1. Наріжте півкільцями ріпчасту цибулю та обсмажте її разом з м'ясом.


Приготування азу / Фото Їжа

  1. Додайте томатну пасту, дрібно нарізані огірки та залийте бульйоном. Тушкуйте страву під кришкою протягом 20 хвилин, до готовності.


Приготування азу / Фото Їжа

  1. На окремій сковорідці обсмажте нарізану соломкою картоплю. Коли вона буде майже готовою, додайте її до м'яса та заправте спеціями.


Приготування азу / Фото Їжа

  1. Обережно перемішайте страву ложкою та тушкуйте ще 5 – 7 хвилин.


Приготування азу / Фото Їжа

  1. Подавайте страву до столу гарячою.

Смачного!