Смачна та корисна страва, яка сподобається всій вашій родині. Баклажани можна готувати й без додавання м'яса.

Читайте також Як приготувати цвіклі: рецепт бурячків з хроном на Великдень

Баклажани з м'ясом

  1. Баклажани помийте, розріжте навпіл, видаліть м'яку частину, наріжте кубиками.
  2. Фарш заздалегідь розморозьте.
  3. Сир натріть на грубій тертці.
  4. Томати помийте, наріжте кубками. Один – наріжте кільцями.
  5. Почистіть цибулю, часник, подрібніть ножем, обсмажте на пательні з олією. Далі – викладіть кубики баклажанів, томати, фарш, додайте сіль, перець. Тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
  6. На деко викладіть баклажани, додайте начинку, сметану, сир, кільця томатів.
  7. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 20-25 хвилин до готовності.
  8. Викладіть на тарілку, задекоруйте петрушкою. Смачного!