Морозиво з бананами готують з вершками, молоком, сметаною, кефіром або йогуртом. Також можна додати ягоди, фрукти, горіхи, карамель, шоколад. Для тих, хто не вживає молока, замініть на воду або кокосове молоко.

Читайте також Рецепт шоколадного суфле від шеф-кухаря Володимира Ярославського

Як приготувати бананове морозиво

  1. Банани почистіть, наріжте кільцями. Викладіть у форму, накрийте харчовою плівкою, залиште у морозильній камері на 4 години, найкраще – на ніч.
  2. Заморожені банани викладіть у чашу блендера, додайте вершки, подрібніть до однорідної консистенції. Можна подавати одразу. Якщо бажаєте щільної консистенції – відправте морозиво у морозильну камеру на 2-3 години.
  3. Викладіть у тарілку. Смачного!