Скільки б разів ви не готували оладки – вони ніколи не набридають та смакують абсолютно усім. Втім, аби не готувати щоразу одне й те саме, завжди можна експериментувати з додатком до тіста.

Не пропустіть 15 хвилин і готово: три рецепти ситних сніданків на будь-який смак

Рецепт оладок з бананом

Час: 30 хвилин

Порцій: 12 – 16 оладок

З оладками ранок завжди гарний / Фото Wszystkiego Słodkiego

Приготування:

  • Кладемо банан в миску та з допомогою виделки робимо з нього пюре.
  • Додаємо борошно з розпушувачем, молоко та яйця. Збиваємо до утворення однорідного тіста.
  • Даємо тісту кілька хвилин "відпочити".
  • Викладаємо оладки на розігріту сковорідку.
  • Смажимо з двох боків на середньому вогні до готовності.

Смачного!