19 квітня,
                    21:45
                
                Банановий пиріг: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Джерело:
інстаграм Ектора Хіменеса-БравоЕктор Хіменес-Браво поділився з шанувальниками рецептом бісквіту з бананами та морозивом. Приготуйте для своїх рідних солодкий десерт – вони будуть у захваті.
Відомий ресторатор, український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати ніжний, ароматний, пухкий пиріг з бананами з додаванням карамелі, який можна подати на сніданок або десерт.
Читайте також Ніжні сирники в духовці з кокосовою стружкою за рецептом Лізи Глінської
Банановий пиріг
Інгредієнти для тіста:– 2 банани;
– 2 яйця;
– 60 грамів цукру;
– пакетик ванільного цукру;
– 100 грамів борошна;
– 1/2 чайної ложки розпушувача;
– 70 грамів вершкового масла;
– 30 грамів вершкового масла для форми;
– морозиво;
– м'ята. Інгредієнти для карамелі:
– 50 грамів цукру;
– 1 столова ложка води кімнатної температури;
– 1 столова ложка окропу.
- Для приготування карамелі у каструлю викладіть цукор, воду, додайте окріп, поставте на маленький вогонь, доведіть до кипіння. Змастіть форму для випікання вершковим маслом, вилийте карамель на дно.
 - Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
 - У мисці збийте міксером яйця кімнатної температури, додайте цукор, ванільний цукор. Далі – викладіть борошно, розпушувач, розтоплене вершкове масло, перемішайте,
 - Почистіть банани, розділіть навпіл.
 - У форму на карамель викладіть банани, зверху вилийте тісто.
 - Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись пиріг на 30 хвилин до готовності.
 - Дістаньте готовий пиріг, залиште для охолодження, розріжте на порції.
 - Викладіть на тарілку, подавайте з морозивом, задекоруйте листочками м'яти. Смачного!