Якщо ви пильно стежите за своєю фігурою рецепт сирників без олії, а за бажанням їх можна готувати і без цукру, підійдуть для вашого раціону.

Читайте також Як приготувати тісто на бельгійські вафлі: рецепт для вафельниці

Кондитерка зізналася, що читачі вже давно запитували її за цей рецепт. Ліза Глінська обожнює готувати солодкі десерти, тож гайда пробувати нові сирники від кондитерки і готувати їх разом.

Рецепт сирників в духовці

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі "Конвекція".
  2. Ретельно перетріть домашній сир через сито, щоб маса була однорідною і без грудочок.
  3. У невеликій каструлі з'єднайте молоко, цукор та дрібку солі. Нагрійте суміш, додайте манну крупу та приготуйте до готовності.
  4. З'єднайте манну кашу з сиром, перемішайте та введіть яйце. Ще раз ретельно вимішайте тісто для сирників та сформуйте з неї кульки.
  5. Обваляйте кульки у заздалегідь обсмаженій в духовці кокосовій стружці та викладіть на деко вкрите шаром пергаменту.
  6. Випікайте сирники в духовці протягом 15 хвилин.
  7. Готові сирник охолодіть та подавайте до столу. Смачного!

Рецепт ніжних домашніх сирників в духовці – відео: