Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський радить подавати такий банош з яйцем пашот та грибами на сніданок. Також до нього чудово пасують томлені яловичі щічки чи тушковані яловичі хвости.

Варто спробувати Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Гречаний банош

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Доведіть молоко до кипіння і тоненькою цівочкою, постійно помішуючи лопаткою, введіть спочатку кукурудзу, а потім – гречку.
  2. Додайте сіль та доведіть суміш до слабкого кипіння. Готуйте, помішуючи, близько 5 – 7 хвилин.
  3. Наприкінці додайте шматочок масла та сметану, якщо хочете отримати банош з кислинкою, або вершки, якщо бажаєте більш вершковий і солодкий присмак.
  4. Подавайте з бринзою, горішками, духмяною олією та томленими щічками чи смаженим беконом.