Вони успішно вирощують черемшу на власних грядках, як руколу чи будь-яку іншу зелень. Тому її можна купувати, а отже і їсти без докорів сумління.

Варто спробувати Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Варто зауважити, що ви можете взяти для цього рецепту будь-яку зелень – від кропу до шпинату. Також радимо поекспериментувати із сирами – так буде ще смачніше.

Палянички з черемшею

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Додайте сіль та розпушувач у кефір. Одразу засипте борошно і вимішайте тісто кілька хвилин руками, поки воно не стане однорідним. Підсипте борошном, накрийте рушником чи плівкою і дайте відпочити.
  2. Тим часом промиту петрушку та черемшу подрібніть у блендері разом з кисломолочним сиром, горіхами і олією. У подрібнену начинку додайте тертий твердий сир, сіль і перець.
  3. Тісто поділіть на 8 частин, Кожну розкачайте, покладіть всередину начинку і защепіть краї. Покладіть защипом донизу і розкачайте ще раз тоненько – орієнтовно 5 міліметрів.
  4. Готуйте палянички на пательні на середньому вогні. Підсмажте з однієї сторони, а потім – з іншої. Повторіть так ще раз – палянички мають надуватися.
  5. Викладіть готові палянички на тарілку та змастіть їх маслом.