Батончик снікерс приготований власноруч неймовірно смачний та не зашкодить вашій фігурі. Оскільки у магазинному варіанті цього смаколика багато калорій, тренер Наталі Савюк підготувала для читачів смачну та корисну альтернативу корисного батончика без цукру.

Читайте також Пісні хлібці без глютену на кожен день: рецепт Лізи Глінської

Батончик легкий у приготуванні, смачний та корисний. До його складу входить чорний шоколад, арахіс та банани. Ну що, гайда готувати та насолоджуватися відмінним смаком домашнього десерту. За цим рецептом у вас вийде 6 – 8 батончиків.

Рецепт батончика снікерс без цукру

КБЖУ на 100 грамів 326/11/21/20

  1. Розтопіть шоколад на паровій бані або у мікрохвильовці.
  2. Банан почистіть від шкірки та наріжте вздовж та наполовину, щоб вийшло 4 частини.
  3. Кожну частину банана намажте арахісовою пастою та посипте зверху арахісом.
  4. ‍Занурте банан в розтоплений шоколад та відправте в морозильну камеру на 20 – 30 хвилин. Смачного!

Якщо ви хочете зробити власноруч арахісову пасту Наталі Савюк підготувала для вас рецепт.

Рецепт арахісової пасти

  1. Попередньо замочіть арахіс у воді на 3 – 4 години.
  2. Злийте воду та обсмажте його на сухій сковорідці до рум'яної скоринки. Охолодіть арахіс.
  3. Висипте арахіс в чашу блендера та подрібнюйте. В процесі подрібнення доливайте до маси по 20 мілілітрів води. Арахіс почне виділяти арахісове масло і маса почне перетворюватися в пасту, за бажанням додайте дрібку солі, кокосову стружку або какао. Смачного!