Яблучний пиріг – це ніжна осіння естетика, яка здатна зібрати за столом всю сім’ю. Ніжна начинка смакує просто неймовірно із хрусткою вівсяною скоринкою.
Актуально Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину
Вівсяний пиріг з яблуками – здорова закуска, яка здатна замінити шкідливі батончики з магазину.
Рецепт вівсяного пирога з яблуками
Час: 1 година
Порцій: 4
Ніжний десерт / Фото kwestiasmaku
Інгредієнти:
- 1 склянка вівсяної каші швидкого приготування;
- 1 яблуко;
- 3 столові ложки грецького йогурту;
- 2 яйця;
- 3 столові ложки меду;
- 1 столова ложка вершкового масла;
- 1 столова ложка арахісової пасти (за бажанням);
- 1/2 чайної ложки кориці, харчової соди, розпушувача;
- жменя волоських горіхів.
Приготування:
- Нагріти духовку до 170 градусів. Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
- Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту. Ретельно збийте всі інгредієнти.
- Додайте у масу яблука.
- Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
- Поставити в духовку і запікати приблизно 20-25 хвилин.
- Після охолодження розрізати на порційні шматочки.