Яблучний пиріг – це ніжна осіння естетика, яка здатна зібрати за столом всю сім’ю. Ніжна начинка смакує просто неймовірно із хрусткою вівсяною скоринкою.

Актуально Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину

Вівсяний пиріг з яблуками – здорова закуска, яка здатна замінити шкідливі батончики з магазину.

Рецепт вівсяного пирога з яблуками

Час: 1 година
Порцій: 4

Ніжний десерт / Фото kwestiasmaku

Інгредієнти:

  • 1 склянка вівсяної каші швидкого приготування;
  • 1 яблуко;
  • 3 столові ложки грецького йогурту;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки меду;
  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • 1 столова ложка арахісової пасти (за бажанням);
  • 1/2 чайної ложки кориці, харчової соди, розпушувача;
  • жменя волоських горіхів.

Приготування:

  1. Нагріти духовку до 170 градусів. Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
  2. Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту. Ретельно збийте всі інгредієнти.
  3. Додайте у масу яблука.
  4. Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
  5. Поставити в духовку і запікати приблизно 20-25 хвилин.
  6. Після охолодження розрізати на порційні шматочки.