Пишний та повітряний бісквіт з полуницею та ніжним вершковим кремом сподобається усім. Торт можна готувати у будні та свята.
Читайте також Як приготувати полуничний пудинг: домашній рецепт
Бісквіт з полуницею
- Полуницю помийте, почистіть, наріжте на скибочки.
- Для приготування тіста у глибокій мисці збийте яйця протягом 7-10 хвилин, поступово додайте цукор, ванільний цукор.
- Просійте борошно через сито, щоб не було грудочок, додайте до збитих яєць, перемішайте до однорідної консистенції.
- Форму вистеліть пергаментом, викладіть тісто.
- Розігрійте духовку до температури до 180 градусів, відправте запікатись протягом 35-40 хвилин до готовності.
- Дістаньте з духовки, залиште для охолодження.
- Для приготування крему у миску викладіть сметану, додайте цукрову пудру, вершки, збийте міксером до однорідної консистенції.
- Готовий бісквіт розріжте на дві частини, змастіть кремом, зверху викладіть полуницю. Відправте торт у холодильник на 2-3 години.
- Готовий торт розріжте на порції. Смачного!