Надзвичайно легкий бісквіт, який сподобається дітям і дорослим. З яблуками десерт виходить ніжним, соковитим та ароматним.

Читайте також Низькокалорійний десерт Пташине молоко з ваніллю, лимоном та матчею: дієтичний рецепт

Рецепт бісквіту

  1. Помийте, почистіть від кісточок яблука, наріжте скибочками. У мисці змішайте з цукровою пудрою.
  2. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  3. У мисці збийте міксером яйця, додайте цукор, ванільний цукор, збийте ще протягом 5-7 хвилин. Далі – додайте розпушувач, борошно. Перемішайте лопаткою тісто.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, вилийте половину тіста у форму, викладіть яблука, вилийте другу частину тіста. Відправте запікатись протягом 25-30 хвилин до готовності.
  5. Дістаньте готовий бісквіт, залиште для охолодження. Розріжте на порції. Смачного!