Навіть пекти не треба: як приготувати торт "Бите скло" – швидкий рецепт
24 квітня 2024,
20:45
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaТорт "Бите скло" люблять багато українців. І не дарма, адже це смачний та дуже гарний десерт.
Окрім цього, простота приготування просто вражає. Випікати нічого не треба, адже головний інгредієнт – це желе.
Буде смачно Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів
Рецепт торта "Бите скло"
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 5
– 500 грамів сметани;
– 3 чайні ложки желатину;
– 100 грамів цукру;
– 3 пакетики різного желе.
Приготування:
- Візьміть готову суміш для приготування фруктового желе трьох різних смаків. Наприклад, ківі, полуницю та апельсин. Приготуйте желе за інструкцією.
- Розлийте його у форми та залишіть застигати в холодильнику на кілька годин.
- Застигле желе дістаньте з форми та наріжте великими довільними шматками. Достатньо буде по скляночці желе кожного смаку.
- Нарізані кубики покладіть у форми для подачі готового десерту – великі чи маленькі, на ваш смак.
- Желатин залийте 100 мілілітрами води та залишіть на 15 хвилин, щоб набухнув.
- В окремій мисці збийте міксером сметану та цукор. Важливо, щоб цукор повністю розтанув.
- Продовжуйте збивати суміш міксером та поступово додайте желатин.
- Форми з кольоровим желе обережно залийте сметанною сумішшю та залиште в холодильнику на годину.