Якщо ви ще не готували "биті" баклажани – час спробувати. Вони виходять м'якими та соковитими всередині, а завдяки твердому сиру мають хрумку скоринку.
Читайте також Як витрачати менше часу на приготування страв: 10 дієвих порад
Рецепт "битих" баклажанів
- Час: 60 хвилин
- Порції: 3
"Биті" баклажани / Фото Fat Killers
Приготування:
- Ретельно помийте овочі. За допомогою скалки б'ємо баклажани, але так, щоб не лопнула шкірка. Вони мають бути м'які та гнучкі.
- Наріжте куряче філе, помідори та цибулю середніми кубиками.
- Твердий сир натріть на грубій тертці.
- У глибокому посуді змішайте курятину, мелену паприку, сире яйце, цибулю та помідори. Полийте йогуртом та перемішайте.
- На баклажанах зробіть надріз, начиніть його начинкою. Посипте баклажани тертим сиром.
"Биті" баклажани / Фото Fat Killers
- Розігрійте духовку до 200 градусів та запікайте "биті" баклажани протягом 30 – 40 хвилин.
- Перед подачею до столу посипте страву дрібно нарізаною зеленню. Смачного!