Український актор та зірка гумор шоу "Вар'яти" Віталік Тильний поділився смачним рецептом традиційної угорської страви Бограч.

Читайте також Рецепт рибних котлет від зірки Вар'ятів Віталіка Тильного

Якщо ви любите наваристі гострі страви з м’ясом, то обов’язково спробуйте приготувати бограч. Традиційно бограч готують в казанку на свіжому повітрі. Але в домашніх умовах можна використати плиту та каструлю. Рецептом ділиться актор "Вяр'яти-шоу" ( Новий канал) Віталій Тильний.

Смачна, ситна м'ясна страва, запозичена з угорської кухні. Обожнюю її готувати, коли приходять гості, – прокоментував Віталік Тильний.

Як приготувати бограч

Приготування галушок:
1. Змішайте борошно, сіль та яйця. Замісіть тісто, як на пельмені.
2. Розкатайте ковбасками та поріжте на дрібні шматочки.
Приготування бограчу:
1. Розтопіть сало в казані на вогні (або в каструлі на плиті). Поріжте кружальцями цибулю та додайте до сала.
2. Додайте паприку. Все перемішайте. Поріжте яловичину на шматки. Додайте яловичину та свинячі реберця в казан. Тушкуйте 10 хвилин.
3. Додайте воду, щоб вона вкрила м'ясо. Посоліть, поперчіть та варіть 2,5 години.
4. Поріжте помідори, перець, моркву та картоплю. Додайте їх у казан та готуйте 15 хвилин.
5. Додайте часник та зелень. Усе перемішайте.
6. Додайте галушки та варіть 15 хвилин. Смачного!