Ніжне куряче м'ясо з золотою скоринкою та рисом з зеленою цибулею та кунжутом сподобається усім. Доповнює страву пікантний кисло-солодким соус. Також можете додати огірок, шпинат та будь-які овочі.

Читайте також Тайский рис с курицей в ананасе: домашний рецепт

Рис з курятиною в кисло-солодкому соусі

  1. Куряче м'ясо наріжте скибочками, перекладіть у глибоку тарілку, додайте яйце, соєвий соус, олію кунжутну, крохмалю, перемішайте.
  2. Обсмажте курятину на пательні з соняшниковою олією. Перекладіть на серветку для вбирання зайвого жиру. Викладіть у тарілку, додайте кисло-солодкий соус і перемішайте.
  3. Рис ретельно промийте, відваріть у каструлі з окропом.
  4. Яйця відваріть, розріжте навпіл.
  5. Зелену цибулю помийте, подрібніть ножем.
  6. Готовий рис викладіть на тарілку, задекоруйте зеленою цибулею та кунжутом, додайте м'ясо, варені яйця. Смачного!